Tilbud til de morgenfriske

Onsdag kl. 7.30 - 9.00

Sejltur langs havnefronten med MS Kysten

Det gamle egetræsskib MS Kysten fra 1940 sejler en tur langs Aalborgs havnefront, der i løbet af de seneste år har gennemgået en forvandling. Hvor det før var byens travle industrikvarter, kan du i dag opleve en oase i byens rum med arkitektur i verdensklasse, spændende gastronomi og hyggelig storbystemning - helt ned til vandet og i fantastiske omgivelser. Fra Limfjorden får du det smukkeste view ind på havnefronten og ser bl.a. det internationalt anerkendte Utzon Center, Musikkens Hus. Begge kulturinstitutioner i Nordjylland og symboler på forvandlingen fra den grimme ælling til den smukke svane, som Aalborg har været igennem.

Mød op i hotelreceptionen kl. 7.15, og bliv guidet til startsted.
Startsted: ankerplads for MS Kysten ved Limfjordsbroen

Guidet tur med Naturvejlederne i Mølleparken/Skovdalen

Aalborg Kommunes naturvejledere er guider på denne friske morgenvandring. Turen går til en af Aalborgs højeste bakketoppe over 50 meter over Limfjorden, hvor Aalborgs vartegn Aalborgtårnet, hæver sig godt 100 meter, over bøgetræernes grønne trækroner. Fra denne skovbakke nyder vi den fantastiske udsigt over storbyen og Limfjorden. Turen fortsætter gennem den smukke Møllepark mod en gammel underjordisk ølgæringskælder i nordenden af Aalborg Atletikstadion. Hvis vi er heldige, venter en søvnig flagermus på os i kælderens mørke. Vandreturen er på ca. 3 km og undervejs fortælles spændende historier om naturen og områdets kulturhistorie.

Mød op i hotelreceptionen kl. 7.15, og bliv guidet til startsted.
Startsted: for pladsen ved Comwell Hvide Hus

Tag på en guidet morgentur med kig på et par af byens smukke og spændende gavlmalerier

Chefkonsulent Claus René Kjærulff Pedersen er guide på denne lille vandring gennem nogle af Aalborgs mere end 60 forskellige fantastiske streetart værker. Værkerne er primært skabt indenfor de seneste 4-5 år af verdenskunstnere fra alle egne af vores lille klode. Vi starter på havnefronten, nær Limfjordsbroen, hvor vi tager et kig på Danmarks største gavlmaleri, fortsætter ud i Vestbyen og Reberbanekvarteret, hvor der i forskellige gårde og afkroge gemmer sig store overraskelser. Vi forventer, at vi kan nå at se ca. 10 -12 af de spektakulære værker, inden vi bevæger os ud mod Aalborg Kongres & Kultur Center og er klar til konferencens start.

Mød op i hotelreceptionen kl. 7.15, og bliv guidet til startsted.
Startsted: ankerplads for MS Kysten ved Limfjordsbroen

 

Torsdag kl. 7.00 - 8.00

Morgen løbeturen med Aalborg Kommunes borgmester Thomas Kastrup-Larsen tager dig med rundt i den centrale del af Aalborg, og bringer dig forbi flere gamle historiske bygninger og bydele. Løbeturen er på knap 5 km og bliver gennemført i et tempo, så alle kan være med. Underlaget vil primært være asfalt, fortov og brosten.

Turen starter på Europa Plads foran Aalborg Kongres & Kultur Center.