Overnatning

Aalborg byder på en bred vifte af overnatningsmuligheder i alle prisklasser. Der findes 1.700 hotelværelser i gåafstand fra Aalborg Kongres & Kultur Center; et hotel er bygget sammen med centret. Der er en fin blanding af internationale hoteller og charmerende privatejede hoteller.

 • Særlig konferencepris

  Bemærk at din lokale vært har udvalgt en række gode hoteller med en god beliggenhed, som du frit kan vælge i mellem. Hvis du booker ved hjælp af registreringslinket eller via e-mail til VisitAalborg, så kan vi tilbyde dig værelset til specialpris, og du sikrer dig samtidig, at du under konferencen kommer til at bo sammen med andre konferencedeltagere, som du kan netværke med – også når dagens officielle program er afsluttet.

 • Fleksibilitet i din booking

  Det er også værd at bemærke, at du ikke betaler for dine overnatninger på forhånd, og at du kan ændre din reservation helt frem til to dage før ankomst. Hvis du reserverer hotel samtidig med, at du tilmelder dig konferencen, vil du få værelset til en særlig konferencepris.

 • Hotelreservation efter tilmelding til konferencen

  Hvis du allerede har registreret dig og senere ønsker at booke hotel, kan du altid kontakte os. Så hjælper vi dig og sørger for, at du får værelset til den forhandlede konferencepris.

  Du bedes kontakte os telefonisk eller pr. email og oplyse navn, email, hvilket hotel du ønsker, hvornår du ankommer, og hvornår du rejser hjem, hvilken type værelse du ønsker samt eventuelle særlige hensyn/ønsker. Hvad angår betaling, så afregner du blot med hotellet ved afrejse. Vi sender dig en bekræftelse, når reservationen er gået igennem.

Scandic Aalborg City

Scandic Aalborg City****

Scandic Aalborg City tilbyder 168 moderne værelser med air condition og gratis trådløst internet. Hotellet er i skandinavisk stil med rene linjer og smukke lyse farver. Det er centralt beliggende samtidig med, at det har byens største park, Kildeparken, som nabo. Hotellet er bygget sammen med Aalborg Kongres & Kultur Center og ligger i behagelig gåafstand til banegård og busterminal samt charmerende gågader, som byder på masser af shopping-muligheder, hyggelige cafeer, historiske bygninger og moderne arkitektur.

Scandic Aalborg City
Europa Plads 1
DK-9000 Aalborg

Afstand til Aalborg Kongres & Kultur Center:  0 m
Afstand til lufthavnen: 6 km
Enkelt værelse: DKK 1.150 // EUR 153      
Dobbeltværelse: DKK 1.350 // EUR 180
For yderligere oplysninger om hotellet, venligst besøg: Scandic Aalborg City

Radisson BLU Limfjord Hotel

Radisson BLU Limfjord Hotel****

Radisson BLU Limfjord Hotel har en central og attraktiv beliggenhed midt i Aalborg. Fra hotellet kan du nyde udsigten over Limfjorden, og der er let adgang til byens nye havnefront, der er et attraktivt område med et mix af grønne arealer og prisvindende arkitektur i verdensklasse. Hotellet har smukt udsmykkede værelser; alle med minibar, TV, filmkanaler, hårtørrer etc. Du kan nyde en lækker middag i hotellets restaurant eller besøge en af Aalborgs gode restauranter i nærheden.

Radisson BLU Limfjord Hotel
Ved Stranden 14-16,
DK-9000 Aalborg

Afstand til Aalborg Kongres & Kultur Center:  1 km
Afstand til lufthavnen: 5 km
Enkelt værelse: DKK 1.095 // EUR 146      
Dobbeltværelse: DKK 1.295 // EUR 173
For yderligere oplysninger om hotellet, venligst besøg: Radisson Blu Limfjord Hotel

Hotel Chagall

Hotel Gestus***

Hotel Gestus ligger i hjertet af Aalborg tæt på byens mange faciliteter: Butikker, historiske vartegn, smukke kirker etc. Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor konferencen afholdes, ligger kun fem minutters gang fra hotellet. Dette hyggelige hotel har 78 rummelige, lyse værelser udsmykket i skandinavisk stil. En fredfyldt oase midt i byen.

Hotel Gestus
Vesterbro 36
DK-9000 Aalborg

Afstand til Aalborg Kongres & Kultur Center:  0,5 km
Afstand til lufthavnen: 6 km
Enkelt værelse: DKK 865 // EUR 115      
Dobbeltværelse: DKK 975 // EUR 130
For yderligere oplysninger om hotellet, venligst besøg: Hotel Gestus

First Hotel Aalborg (1)

First Hotel Aalborg***

First Hotel Aalborg ligger i centrum lige ved havnefronten og derfor med smuk udsigt over Limfjorden. Området er et mix af grønne arealer og arkitektur i verdensklasse. På First Hotel Aalborg bliver du nabo til det berømte Utzon Center, så du kan med fordel nyde en gåtur i området, når dagens konferenceprogram er afsluttet. Alle værelser har ekstra brede senge, TV, telefon og trådløst internet, og der er adgang til sauna, bordtennis, fitness center og billard. Der findes desuden elevator og handicapfaciliteter.

First Hotel Aalborg
Rendsburggade 5
DK-9000 Aalborg

Afstand til Aalborg Kongres & Kultur Center:  1 km
Afstand til lufthavnen: 6 km
Enkelt værelse: DKK 1.195 // EUR 159      
Dobbeltværelse: DKK 1.395 // EUR 186
For yderligere oplysninger om hotellet, venligst besøg: First Hotel Aalborg

Phønix Hotel

Phønix Hotel Aalborg***

Det historiske Phønix Hotel Aalborg er med sine 210 værelser og suiter et af Aalborgs største hoteller. Det ligger i hjertet af Aalborg blot en kort spadseretur fra butikker, restauranter og Aalborg Kongres & Kultur Center. Alle værelser er indrettet med tv og internet, smukke møbler og smagfulde farver. Hotellet kan også bryste sig af lækre konferencesuiter. Hotellet har desuden en førsteklasses restaurant, Brigadéren. Overalt på hotellet har du adgang til gratis trådløst internet, og du finder også fitness center, spa og sauna.

Phønix Hotel Aalborg
Vesterbro 77
DK-9000 Aalborg

Afstand til Aalborg Kongres & Kultur Center:  0,5 km
Afstand til lufthavnen: 6 km
Enkelt værelse: DKK 980 // EUR 131      
Dobbeltværelse: DKK 1.180 // EUR 159
For yderligere oplysninger om hotellet, venligst besøg: Phønix Hotel Aalborg

Hotel CABINN Aalborg

Hotel CABINN Aalborg**

I oktober 2009 åbnede CABINN dørene til et moderne lavprishotel i hjertet af Aalborg. CABINN ligger i samme bygning som shoppingcentret FRIIS. Hotellet har 239 værelser, alle med eget bad og toilet samt telefon, TV og gratis wifi. Mange af Aalborgs fortræffelige restauranter ligger kun et kvarters gang fra hotellet. Og kun fem minutter væk ligger den maleriske havnefront og de to spektakulære kulturcentre Utzon Center og Nordkraft.

Hotel CABINN Aalborg
Fjordgade 20
DK-9000 Aalborg

Afstand til Aalborg Kongres & Kultur Center:  1,4 km
Afstand til lufthavnen: 6 km
Enkelt værelse: DKK 635 // EUR 85      
For yderligere oplysninger om hotellet, venligst besøg: CABINN Aalborg

RS10638_HotelHvideHus2515.jpg

Comwell Hvide Hus Aalborg****

Tæt på Aalborg Kongres & Kultur Center ligger det nyrenoverede Comwell Hvide Hus Aalborg. Hotellet har udgang til byens grønne åndehul Kildeparken. Hotellet har 16 etager og en betagende udsigt over Limfjorden og det smukke nordjyske landskab. Comwell Hvide Hus Aalborg har 198 smagfuldt indrettede værelser, alle med nyere badeværelse og egen balkon. Hotellet ligger i gåafstand til centrum, hvis charmerende gågader byder på shopping, cafeer, historiske bygninger og moderne arkitektur.

Comwell Hvide Hus Aalborg
Vesterbro 2
DK-9000 Aalborg

Afstand til Aalborg Kongres & Kultur Center:  200 m
Afstand til lufthavnen: 7 km
Enkelt værelse: DKK 1.070 // EUR 143        
Dobbeltværelse: DKK 1.270 // EUR 169
For yderligere oplysninger om hotellet, venligst besøg: Comwell Hvide Hus Aalborg